Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Iseldoks in Doetinchem 7005 CZ

Iseldoks

7005 CZ Doetinchem
€ 325.500,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

START VERKOOP 28 NOVEMBER A.S. | LOCATIE RABO BANK VAN 18:00 TOT 20:00 UUR!

De woningen worden gebouwd als 24 royale eengezinswoningen. Er zal een keuze zijn uit 4 verschillende types in de prijsklasse tussen de € 325.500 en € 500.000,= VON met woonoppervlaktes vanaf 139m². Parkeren zal in het plan zelf gerealiseerd worden.

Nieuwe Haven

Op...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 139 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

START VERKOOP 28 NOVEMBER A.S. | LOCATIE RABO BANK VAN 18:00 TOT 20:00 UUR!

De woningen worden gebouwd als 24 royale eengezinswoningen. Er zal een keuze zijn uit 4 verschillende types in de prijsklasse tussen de € 325.500 en € 500.000,= VON met woonoppervlaktes vanaf 139m². Parkeren zal in het plan zelf gerealiseerd worden.

Nieuwe Haven

Op slechts een paar minuten lopen van het historische centrum van Doetinchem vind je binnenkort het nieuwbouwplan Nieuwe Haven, onderdeel van Iseldoks. Een waterrijk en sfeervol woongebied vlakbij de Oude IJssel met een gevarieerd straatbeeld. In de Nieuwe Haven vind je 24 woningen met een sterke eigen identiteit, zo is er voor iedereen wel een geschikte woning te vinden. Kenmerkend voor het gebied Nieuwe Haven zijn de verschillende woonsferen en de kleinschalige opzet. De vrijetijdsbeleving rondom Nieuwe Haven is bijzonder divers te noemen. Je kiest zelf voor een dagje aan of op het water, in de bruisende binnenstad of voor rust langs de Oude IJssel. Kortom; een buurt met een kleinstedelijk karakter in een waterrijke omgeving. Ben je in het bezit van een eigen boot? Hiervoor is ruimte in de haven vlakbij jou nieuwe woning.

Duurzaam en klaar voor de toekomst

Het project Nieuwe Haven is klaar voor de toekomst! Alle woningen zijn energieneutraal, optimaal geïsoleerd en volledig gasloos.

De woningen in het project Nieuwe Haven zijn energieneutraal. Dit betekent dat de woningen zelf, met behulp van zonnepanelen, voldoende energie opwekken voor het gebouwgebonden energieverbruik (verwarming, ventilatie, koeling en warm tapwater). Met dit concept kunnen wij maar liefst 10 jaar garantie geven op de gebouwgebonden energieprestatie.

Daarnaast worden alle woningen gasloos uitgevoerd. Verwarming van de woning vindt plaats middels een bodemwarmtepomp en vloerverwarming. Dit is een beproefd en veilig systeem en heeft als voordeel dat er naast vloerverwarming ook vloerkoeling mogelijk is. Zo wordt er in elk jaargetijde een optimaal klimaat gecreëerd.

Alle voordelen op een rij:
Met de toekomstbestendige woning In de Nieuwe Haven voorzie je in je eigen gebouwgebonden energiebehoefte. Je hebt dus lagere maandelijkse energielasten, meer wooncomfort, je draagt je steentje bij aan het milieu en je bent klaar voor de toekomst. Kortom, pure winst! Onderstaand lees je nog meer voordelen.

Hoger wooncomfort:
• Vloerverwarming / vloerkoeling zonder radiatoren;
• Gezonder binnenklimaat door balansventilatie;
• Minder koude straling bij ramen door triple beglazing;
• Optimaal geïsoleerd wat zorgt voor een warm huis in de winter en een koel huis in de zomer;

Lage energiekosten:
• Lagere maandlasten doordat je zelf de energie opwekt voor het gebouwgebonden energieverbruik;
• Niet meer afhankelijk van de sterk stijgende gasprijzen;

Financiële voordelen:
• Woningen komen in aanmerking voor de groenhypotheek van de Rabobank;
• Mogelijkheid voor verruiming van de hypotheek en mogelijkheid voor subsidie op de warmtepomp;
• BTW kan worden teruggevraagd op de zonnepanelen.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 325.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning geschakelde woning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 139 m² Inhoud 510 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed, Uitstekend Onderhoud buiten Goed, Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen naar uw kennissenkring!
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Neem contact met ons op

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.