Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Edisonstraat 80 in Doetinchem 7006 RE

Edisonstraat 80

7006 RE Doetinchem
Huurprijs € 70,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR:
Edisonstraat 80 is een verzameling van unieke commerciële ruimtes die met de aanduiding van enkel “kantoren” tekort wordt gedaan.
In dit pand is het mogelijk om ca. 165m² kantoor/showroomruimte te huren.
Op de begane grond is ca. 110m² beschikbaar en 30 + 20m² optioneel. VERHUURD
Op de 1ste verdieping is een ruimte van ca. 165m² beschikbaar (waarvan 30m²...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 165 m² In units vanaf 165 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR:
Edisonstraat 80 is een verzameling van unieke commerciële ruimtes die met de aanduiding van enkel “kantoren” tekort wordt gedaan.
In dit pand is het mogelijk om ca. 165m² kantoor/showroomruimte te huren.
Op de begane grond is ca. 110m² beschikbaar en 30 + 20m² optioneel. VERHUURD
Op de 1ste verdieping is een ruimte van ca. 165m² beschikbaar (waarvan 30m² overloop/gang/toiletten).

Behoudens kleine detailhandel is kantoorgebruik/showroom hier mogelijk. in een omgeving waar in een straal van een paar kilometer tienduizenden mensen wonen en werken. Deze unieke verzameling van commerciële ruimtes is op een zichtlocatie gesitueerd.

Het pand beschikt beneden uiteraard over kantoren, twee met elkaar te verbinden grote ruimtes, een aangrenzend archief dat met een simpele ingreep tot kantoor of magazijntje om te bouwen is en een server/printerruimte.

Alles aan elkaar getrokken is de beneden verdieping met enkele kleine ingrepen voor alle doeleinden geschikt of geschikt te maken. Een separate spreekkamer van ca. 20m² behoort tot de mogelijkheden.
Een mooie entree met dito trapopgang, groot brandvrij archief met kluisdeur, kleine pantry, toiletgroep en garderobe completeren de benedenverdieping.

Door slimme vouwwanden is het grootste deel van de bovenverdieping feitelijk al één ruimte, vroeger in gebruik als showroom met kantine en keukenblok. Afgescheiden zijn slechts stook- en bergingsruimte, toiletgroepen met ruime wasgelegenheid en douches (in totaal ca. 165m²).

Het geheel is ruim voorzien van systeemplafonds met inbouwverlichting, databekabeling, alarminstallatie, vloeren bestaande uit gedeeltelijk plavuizen, linoleum en vast tapijt.

Over parkeren hoeft u zich ook géén zorgen te maken; er zijn volop parkeerplaatsen rondom het pand. Het pand heeft een zichtlocatie en is uitstekend bereikbaar op het bedrijventerrein “de Huet”.

Een pand, dat u gezien moet hebben, vóór u de verkeerde keuze maakt.

Huurprijs:
Begane grond € 80,= p/m² excl. BTW incl nutsvoorzieningen VERHUURD
Verdieping € 70,= p/m² excl BTW incl nutsvoorzieningen.

Aanvaarding per direct mogelijk
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 70,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1993 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 165 m² Perceeloppervlakte 4990 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 17 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 165 m² Locatie Bedrijventerrein, Industrieterrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op 3000 m tot 4000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
165 m²
In units vanaf
165 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Verzamelgebouw
Receptie, sanitair, pantry/keuken

Neem contact met ons op

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring