Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer 4 in Doetinchem 7005 CZ

Bouwnummer 4

7005 CZ Doetinchem
Koopsom € 368.000,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

De woningen worden gebouwd als 24 royale eengezinswoningen. Er zal een keuze zijn uit 4 verschillende types in de prijsklasse tussen de € 329.000 en € 512.000,= VON met woonoppervlaktes vanaf 104 m².
Parkeren zal in het plan zelf gerealiseerd worden.

Nieuwe Haven

Op slechts een paar minuten lopen van het historische centrum van Doetinchem vind je binnenkort het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 139 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

De woningen worden gebouwd als 24 royale eengezinswoningen. Er zal een keuze zijn uit 4 verschillende types in de prijsklasse tussen de € 329.000 en € 512.000,= VON met woonoppervlaktes vanaf 104 m².
Parkeren zal in het plan zelf gerealiseerd worden.

Nieuwe Haven

Op slechts een paar minuten lopen van het historische centrum van Doetinchem vind je binnenkort het nieuwbouwplan Nieuwe Haven, onderdeel van Iseldoks. Een waterrijk en sfeervol woongebied vlakbij de Oude IJssel met een gevarieerd straatbeeld. In de Nieuwe Haven vind je 24 woningen met een sterke eigen identiteit, zo is er voor iedereen wel een geschikte woning te vinden. Kenmerkend voor het gebied Nieuwe Haven zijn de verschillende woonsferen en de kleinschalige opzet. De vrijetijdsbeleving rondom Nieuwe Haven is bijzonder divers te noemen. Je kiest zelf voor een dagje aan of op het water, in de bruisende binnenstad of voor rust langs de Oude IJssel. Kortom; een buurt met een kleinstedelijk karakter in een waterrijke omgeving. Ben je in het bezit van een eigen boot? Hiervoor is ruimte in de haven vlakbij jou nieuwe woning.

"Toekomstbestendig en betaalbaar wonen in Nieuwe Haven"

Wonen in Iseldoks geeft je de garantie dat je in een energiezuinig en gasloos nieuwbouwhuis woont. Daarmee ben je alvast voorbereid op de regelgeving van de toekomst én in vergelijking met een oudere woning levert je dat een aanzienlijke besparing op.

"Extreem lage energielasten!"
- Je betaalt geen vastrecht meer voor een gasaansluiting;
- Je wekt grotendeels zelf je energie op met zonnepanelen. Daardoor betaal je als gezin nog maar ca. €30 per maand aan energiekosten;
- Je bent niet meer afhankelijk van de sterk stijgende gasprijzen.

"Financiële voordelen"
- Duurzaam wonen levert extra rentekorting op via de GroenHypotheek van de Rabobank;
- Op een energieneutrale woning krijg je ca. €15.000 extra hypotheekruimte;
- Je kan ca. €1500 tot ca. €2000 BTW terugvragen op de zonnepanelen.

< afbeelding maandlasten rekenvoorbeeld zie bijlage media >

* In dit voorbeeld zijn we uitgegaan van een gemiddeld gezinsinkomen. We gaan er in onze berekening vanuit dat er al een bestaande aflossingsvrije hypotheek loopt voor een huidig koophuis van €150.000. De werkelijke netto lasten zijn afhankelijk van diverse factoren. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

"Geniet van een instapklare en energiezuinige nieuwe woning"
Alle woningen in het project Nieuwe Haven zijn energieneutraal. Dit betekent dat de zonnepanelen op de woning genoeg energie opwekken voor de verwarming, ventilatie, koeling en warm tapwater. Ook worden alle woningen gasloos uitgevoerd. Dat betekent dat je elektrisch kookt en dat de verwarming van de woning plaatsvindt door middel van een bodemwarmtepomp en vloerverwarming. Dit is een beproefd en veilig systeem en heeft als voordeel dat er ook vloerkoeling mogelijk is. Zo creëer je in ieder jaargetijde een optimaal leefklimaat.

"Luxe badkamer inbegrepen"
Goed om te weten: je hoeft niet in een badkamer te investeren bovenop de aankoopprijs van de woning. In alle woningen is er namelijk standaard een luxe badkamer inbegrepen. Die mag je met je badkamercheque zelf uitzoeken in de showroom van Arvero in Duiven.

Het project Nieuwe Haven is klaar voor de toekomst! Alle woningen zijn energieneutraal, optimaal geïsoleerd en volledig gasloos.

De woningen in het project Nieuwe Haven zijn energieneutraal. Dit betekent dat de woningen zelf, met behulp van zonnepanelen, voldoende energie opwekken voor het gebouwgebonden energieverbruik (verwarming, ventilatie, koeling en warm tapwater). Met dit concept kunnen wij maar liefst 10 jaar garantie geven op de gebouwgebonden energieprestatie.

Daarnaast worden alle woningen gasloos uitgevoerd. Verwarming van de woning vindt plaats middels een bodemwarmtepomp en vloerverwarming. Dit is een beproefd en veilig systeem en heeft als voordeel dat er naast vloerverwarming ook vloerkoeling mogelijk is. Zo wordt er in elk jaargetijde een optimaal klimaat gecreëerd.

Alle voordelen op een rij:
Met de toekomstbestendige woning In de Nieuwe Haven voorzie je in je eigen gebouwgebonden energiebehoefte. Je hebt dus lagere maandelijkse energielasten, meer wooncomfort, je draagt je steentje bij aan het milieu en je bent klaar voor de toekomst. Kortom, pure winst! Onderstaand lees je nog meer voordelen.

Hoger wooncomfort:
• Vloerverwarming / vloerkoeling zonder radiatoren;
• Gezonder binnenklimaat door balansventilatie;
• Minder koude straling bij ramen door triple beglazing;
• Optimaal geïsoleerd wat zorgt voor een warm huis in de winter en een koel huis in de zomer;

Lage energiekosten:
• Lagere maandlasten doordat je zelf de energie opwekt voor het gebouwgebonden energieverbruik;
• Niet meer afhankelijk van de sterk stijgende gasprijzen;

Financiële voordelen:
• Woningen komen in aanmerking voor de groenhypotheek van de Rabobank;
• Mogelijkheid voor verruiming van de hypotheek en mogelijkheid voor subsidie op de warmtepomp;
• BTW kan worden teruggevraagd op de zonnepanelen.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 368.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Grachtenpand Type woning Geschakelde woning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 139 m² Inhoud 510 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend

Neem contact met ons op

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.