Mijn favorieten

Ons kantoor

Wat verwacht u van uw makelaar? 

Dat is de eerste vraag die we stellen wanneer u kennis maakt met Beekman & Hartman. Het gaat er namelijk niet om wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, maar wat u wilt dat we voor u doen. Het is een andere manier van denken en werken die onze klanten waarderen. Persoonlijk en betrokken, zonder opdringerig te zijn. U weet wat u wilt, wij zorgen ervoor dat uw verwachtingen worden overtroffen.

Eersteklas dienstverlening

Beekman & Hartman is een eigentijds makelaarskantoor dat een breed pakket aan diensten aanbiedt op het gebied van onroerende zaken  We zijn een kantoor, waar met grote bezieling wordt gewerkt aan eersteklas dienstverlening die net even verder gaat. Wij weten als geen ander dat u veel zelf kunt als het gaat om de aan- en verkoop van onroerende zaken of het zoeken naar een geschikte woning of bedrijfslocatie. Maar we ervaren ook dat, juist omdat de markt zo transparant is, het maken van keuzes lastiger dan ooit is. Beekman & Hartman wijst u graag de weg.

Individueel maatwerk

Bij Beekman & Hartman bepaalt u zelf welke diensten u wilt afnemen en welke niet. Daarin zijn we niet uniek. Waar we ons wel in onderscheiden is de persoonlijke, heldere en snelle wijze waarop we uw opdracht  van A tot Z begeleiden. We zijn oprecht begaan met uw wensen en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Vaste contactpersonen staan garant voor individueel maatwerk en een volmaakte behartiging van uw belangen. U verwacht alleen het allerbeste advies en een op-en-top begeleiding van uw opdracht; de specialisten van  Beekman & Hartman maken het meer dan waar.

KvK 09131337

Beekman & Hartman Makelaars

Kantoor Vestiging Beekman & Hartman Makelaars

Adresgegevens

Kapoeniestraat 13
7001 CB DOETINCHEM
KvK nummer: 09131337
op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Zaterdagen op afspraak